Buggy Buggy ožil během krátké doby

fotofrafie k článku

logo

Ve Smečkách 27 Praha 1 Tel.: 296326070-1

Není to tak dávno, co byl v ulici Ve Smečkách nedaleko Václavského náměstí v Praze pokřtěn Buggy Buggy Bar, a již za dva měsíce své činnosti si získal stálou klientelu, která se i nadále rozrůstá jako na běžícím páse.

Buggy Buggy je první hudební bar, koncipovaný na seznámení. A věřte tomu, že v prvních dvou měsících existence si padlo do oka hned několik párů, které si dnes neumí představit život jinak než bok po boku. Kromě toho se Buggy Buggy Bar stal tradičním místem, vyhledávaným populárními osobnostmi českého šoubyznysu i sportu. Například při červnovém vítání léta zavítal do ulice Ve Smečkách také nejpopulárnější světový hokejista současnosti, olympijský vítěz z Nagana Jaromír Jágr. O tom, že to v Buggy Buggy Baru každý den žije jako málokde jinde, se mohly přesvědčit i hvězdy diskoték Zdeněk "Style" Hrubý, dua Verona a Mark & Veny či populární diskžokej a moderátor Patrik Rokl. Ten zde spolu s DJ Lucasem dvakrát v týdnu hraje oblíbené pecky současnosti.

Na rychle nabyté popularitě Buggy Buggy Baru mají zásluhu také profesionální freestyloví barmani, kteří návštěvníkům namíchají všechny jejich oblíbené koktejly. Cena nápojů potěší každého - včetně těch, co mají hluboko do kapsy. Koktejly za 90 Kč, láhev vína za 130 Kč či dvanáctistupňdvé pivo za 26 Kč jsou v centru města opravdu výjimečné.

Návštěvu Buggy Buggy Baru můžeme všem čtenářům doporučit, protože jim skýtá hned několik výhod najednou - dobrou zábavu, možnost seznámení, lahodné míchané nápoje i možnost potkat svoji oblíbenou celebritu, jimiž se to v podniku - koncipovaném v retro stylu 60. let - jen hemží.