Desetileté výročí firmy DE-PLUS.

Měsíčník TRH ZÁBAVY navštívil firemní slavnost k desetiletému výročí brněnské firmy DE-PLUS.

fotofrafie k článku

logo

Večírek jsme strávili v brněnském hotelu ATLANTIS při veselé náladě, muzice, tanci a dobrém jídle.

Firma DE-PLUS, spol. s r.o. byla založena v listopadu roku 1993. Svojí činností navázala na firmu BMB spol. s r.o., založenou v květnu 1990. Část pracovníků firmy tedy pracuje v oblasti zábavní techniky již více než 10 let. Sídlo firmy se nachází v městské části Brno - Bosonohy, Pražská ulice č.80. Firma založená jejím současným majitelem panem Lubomírem Ducháčkem patří mezi ty menší co do počtu trvalých zaměstnanců, či smluvních partnerů, avšak co se týká cílů a aktivit, může se v mnohém poměřovat s daleko renomovanějšími společnostmi na trhu zábavy.

Pronájem, provozování a servis výherních hracích přístrojů je hlavní a stěžejní činností práce firmy DE-PLUS, která se soustřeďuje především na oblast jižní Moravy. Nespornou výhodou osobního přístupu zaměstnanců společnosti je možnost vytvořit smlouvu pro provozování partnerovi takříkajíc přímo na míru.

Nabídka automatů je široká a zahrnuje vše, co si na trhu výherních hracích přístrojů může náš zákazník přát. Nabízí tedy obrazovkové automaty a válcové automaty všech výrobců a typů ve verzích 300 i 750. Pro méně znalé tedy do zařízení typu hostinec i herna. Ve spolupráci s partnery je firma DE-PLUS schopna pro všechny svoje zákazníky zajistit simulátory a ostatní typy nevýherních hracích přístrojů, kvízové automaty, kulečníky, šipkové automaty a další.

Firma DEFIN, s.r.o. byla založena v roce 1996 a z jejích širokých aktivit můžeme v tomto případě vyzdvihnout nákup, prodej a pronájem hracích automatů. Využitím potenciálu firem DEFIN a DE-PLUS vzniklo několik vydařených projektů zábavních center na teritoriu jižní Moravy. V samotném městě Brně můžeme připomenout centrum zábavy DE-SPERADO na ulici Veselé, kde můžete vidět kompletní sortiment toho nejžádanějšího ve světě zábavy. Ve zdejším šipkovém klubu svádí několik týmů tuhé boje o body do ligové soutěže.

Po zkušenostech s dvouletým provozem této provozovny společnosti DEFIN a DE-PLUS připravily nový projekt herny s příjemným posezením a obsluhou. Jedná se o hernu "UNDERGROUND" na Orlí ulici. Jak již název napovídá styl a vybavení herny bylo inspirováno londýnskou podzemní dráhou a v herně samotné najdeme mnoho dnes již kultovních relikvií ze současného Londýna. Při Vaší jízdě londýnským podzemím Vás kvalitně obslouží příjemný personál, který Vám nabídne pestrou nabídku alkoholických i nealkoholických nápojů.

Zatím posledním společným projektem obou firem je centrum zábavy B&B. Zde se může každý z Vás osobně přesvědčit jak se práce na trhu zábavní techniky oběma společnostem daří.

Měsíčník TRH ZÁBAVY přeje firmám DE-PLUS a DEFIN a jejímu majiteli panu Ducháčkovi mnoho úspěchů do dalších přinejmenším deseti let.